Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

«στο έντυπο, σχεδιάζουμε το μέλλον … με τα χρώματα που σας ταιριάζουν»

 

To Έντυπο (Σπύρος Καμπιώτης και ΣΙΑ Ο.Ε.) είναι μια εταιρεία στο χώρο της δημιουργίας παραγωγής προωθητικού υλικού, που δραστηριοποιείται από το 1994.

Η ομάδα του Εντύπου αποτελείται από έμπειρους δημιουργούς, γραφίστες, τεχνίτες της εκτύπωσης και προοδευτικούς διαφημιστές που εργάζονται μαζί με συνέπεια για να υπερβούν τα πρότυπα της ποιότητας, της αποτελεσματικότητας και της παροχής υπηρεσιών. Με ειδίκευση στην Προώθηση και στη Διαφήμιση προϊόντων Οργανισμών και Επιχειρήσεων, το Έντυπο είναι σε θέση να προτείνει καινοτόμες ιδέες και λύσεις για κάθε εργασία που αναλαμβάνει.

Η τυπογραφική μονάδα του είναι υπερσύγχρονη, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Στις εγκαταστάσεις του Εντύπου υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος σχεδιασμού, με τα τελειότερα ηλεκτρονικά συστήματα σχεδιασμού και επεξεργασίας εικόνας, καθώς και σύγχρονο εργοστάσιο εγκατάστασης και λειτουργίας μηχαχανημάτων. Ακόμη, υπάρχουν μεγάλοι χώροι αποθήκευσης, μεταφορικά μέσα και τεράστιο parking.

Η δυνατότητα παραγωγής του συγκεκριμένου έργου είναι εμφανής:
1. Στη δημιουργία λογοτύπου, και διαφημιστικών υπηρεσιών η εταιρία μας είναι άκρως ειδικευμένη με τεράστια εμπειρία και με ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΟΤ 1435:2009 στον τομέα «Διαφημιστικές Υπηρεσίες, Δημιουργία Διακριτού Σήματος»
2. Στο μέρος Σχεδιασμός και παραγωγή έντυπου ή μη υλικού προβολής και διάχυσης η δυνατότητα και η εμπειρία είναι τεράστια σύμφωνα με την παραπάνω περιγραφή και τα υλοποιημένα έργα.

1994
Το 1994 συστάθηκε η βασική επιχείρηση µε ειδίκευση σε ηλεκτρονικό σχεδιασµό µακέτας και παράλληλα η τυποεκδοτική µονάδα µε διακριτικό τίτλο «Έντυπο». Στην εταιρία ανήκει και η νεοσύστατη και πρώτη ηµερήσια εφηµερίδα της Ζακύνθου µε τον διακριτικό τίτλο «ΗΜΕΡΑ».

1995
Το 1995 η µονάδα επεκτείνεται, µε σηµαντικό και αξιόλογο εξοπλισµό και αναπτύσσει έντονη εκδοτική δραστηριότητα.

1997
Το 1997 δηµιουργείται εντός της εταιρίας ειδικό τµήµα ψηφιακής εκτύπωσης.

1999
To 1999 εξοπλίζονται πλήρως οι εγκαταστάσεις για την δραστηριότητα ειδικών διαφηµιστικών κατασκευών, µε την απόκτηση ρολοµηχανής ψηφιακής εκτύπωσης και παντογράφου – ρούτερ, κοπής – χάραξης µετάλλων – πλαστικών, εκτύπωσης διαφηµιστικών δώρων.

2000
Το 2000 στην µόνιµη εκδοτική δραστηριότητα εξοπλίζεται πλήρως και η δηµιουργία και παραγωγή βιβλίων και πολυτελών εκδόσεων µε ειδικά µηχανήµατα βιβλιοδεσίας, σύνθεσης και διπλώµατος.

2002
Το 2002 οι εκτυπωτικές ανάγκες µας οδηγούν στην απόκτηση καινούργιας τεχνολογίας µε δίχρωµες ταχύτατες µηχανές εκτύπωσης offset και νέας υπερσύγχρονης ρολοµηχανής ψηφιακής εκτύπωσης τελευταίας τεχνολογίας.

2003
Το 2003 αλλάζουν ριζικά οι εγκαταστάσεις, αφού η επιχείρηση αποκτά τις κτιριακές εγκαταστάσεις που την φιλοξενούσαν µέχρι σήµερα.

Στο κτίριο τοποθετούνται σωστά µόνο τα µηχανήµατα τυπογραφείου και επιγραφοποιίας ενώ ενοικιάζεται διπλανό νεόδµητο οίκηµα για την φιλοξενία και στέγαση µόνο του λογιστηρίου και της γραφιστικής οµάδας σχεδιασµού και επιµέλειας των παραγοµένων προϊόντων.

2004
Το 2004 η εταιρία επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε παραγωγή Multimedia, ηχητικών εγγραφών αλλά κυρίως σε παραγωγές VIDEO, cd Rom & DVD, υψηλής ευκρίνειας µε χρήση νέας τεχνολογίας.

Εργαζομενοι
Σήµερα µετά από 18 χρόνια απρόσκοπτης και δηµιουργικής λειτουργίας, η επιχείρηση διοικείται από τους δύο διαχειριστές της και απασχολεί πλήρως 15 εξειδικευµένα άτοµα και 5 – 10 εξωτερικούς συνεργάτες (κυρίως σε περιπτώσεις παροχής εξειδικευµένων υπηρεσιών) και εποχιακούς υπαλλήλους (καλοκαίρι).

Το προσωπικό αποτελείται από γραφίστες – σχεδιαστές (3), τυπογράφους – βιβλιοδέτες – χειριστές (5), κειµενογράφους – διορθωτές (1), διοίκηση – λογιστήριο (2), διαφηµιστικό (1), εργατοτεχνίτες – βοηθούς – Διανοµείς (2), συντάκτες – φωτογράφους – εικονολήπτες (2) .

Το 80% του προσωπικού εργάζεται µέσο όρο 10 χρόνια στην επιχείρηση, έχοντας σοβαρή εµπειρία και σπουδές στο χώρο, ενώ εκπαιδεύεται συνεχώς σε νέες τεχνολογίες, υλικά και υπηρεσίες διαδικτύου.