Design that gets noticed

H Ομάδα του Εντύπου αγαπά τις προκλήσεις!
Οι γραφίστες μας θα δημιουργήσουν για εσάς την πιο ιδανική γραφιστική αποτύπωση,
ώστε το προϊόν σας να αναδειχθεί και να φέρει αποτελέσματα.

ΛΟΓΟΤΥΠΟ | το αναγνωριστικό σας

Αποτελεί την “ταυτότητα” της επιχείρησης καθώς αυτή δημιουργείται, εξελίσσεται και διευρύνεται στην αγορά. Όσο απλό κι αν φαίνεται, ο σχεδιασμός πηγάζει μέσα από πολλή σκέψη και καλή γνώση της αγοράς.

ΚΑΡΤΑ | το διαβατήριο σας

Είναι το πρώτο πράγμα που δίνετε στον πελάτη σας. Είναι το διαβατήριο για μια συνεργασία μεταξύ σας, επομένως και το πιο σημαντικό. Πρέπει να ανταποκρίνεται πλήρως στο προφίλ της εταιρείας σας, στο ύφος και το είδος που εκπροσωπείτε.

FLYER | «διαδώστε το»

Ένας από τους πιο άμεσους τρόπους για να «διαδώσετε» τις προσφορές σας, να προβάλλετε τα προϊόντα σας. Το χρώμα , η «ιδέα», η λειτουργικότητα , ο σχεδιασμός , το μήνυμα , το χαρτί και η διάσταση παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο να κεντρίσουν την προσοχή του εν δυνάμει πελάτη και του καταναλωτή.

ΦΑΚΕΛΟΙ | ο ταχυδρόμος χτυπάει πάντα

Οι φάκελοι είναι αυτοί που θα κάνουν γνωστή την ύπαρξη σας και την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζετε τους πελάτες σας. Το Έντυπο σας προτείνει έγχρωμους και ευμεγέθεις φακέλους για την αποστολή διαφημιστικού υλικού για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον των παραληπτών από την πρώτη στιγμή!

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ | ο εξωτερικός συνεργάτης σας

Κάθε πληροφορία που υπάρχει στο εξώφυλλο, στις εσωτερικές σελίδες και στο οπισθόφυλλο θα πρέπει να έχει τοποθετηθεί με στρατηγικό τρόπο, να έχει τονιστεί κατάλληλα και να έχει τη θέση και τη σειρά που της αναλογεί.

FOLDER | το «περιτύλιγμα» μετράει

Τα folder, είναι ο πιο κομψός & επαγγελματικός τρόπος για να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας ή να κάνετε μια προσφορά. Χρήσιμα και αξιοπρεπή προσδίδουν κύρος και αξιοπιστία στην επιχείρησή σας.

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ| λογιστικά συμφέρει

Αποδεδειγμένα, συμφέρει οικονομικά την επιχείρηση να εκτυπώνει τα δικά της μπλοκ λογιστηρίου, από το να προμηθεύεται του εμπορίου. Τυπώστε τη φίρμα σας στα έντυπα με τα οποία έρχεται σε συνεχή και άμεση επαφή ο πελάτης σας.

ΑΦΙΣΑ | διαφήμιση σε νούμερο XL

5’’ δευτερόλεπτα maximum θα σπαταλήσει ο περαστικός για να δει μια αφίσα. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να έχει ενημερωθεί για το event. Ο σωστός σχεδιασμός και προσέγγιση είναι πολύ βασική.

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ | θα «κολλήσετε»

Αυτοκόλλητα και ετικέτες παντός τύπου, υλικών, χρωμάτων για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Χρησιμοποιήστε τα παντού, επάνω στους φακέλους, σε προϊόντα.

MENOY | η όρεξη περνά από το μενού

Προβάλλετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα πιάτα σας σε ότι γλώσσα επιτάσσει η τουριστική αγορά. Κάντε τον πελάτη να εμπιστευθεί την κουζίνα σας, μέσα από τον «καθαρό» σχεδιασμό.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ | ο «χρόνος» είναι χρήμα

Kάθε μήνας και διαφήμιση! 365 μέρες το μήνυμα σας προβάλλεται. Το 100% των εταιριών και το 98% των σπιτιών χρησιμοποιούν τουλάχιστον ένα ημερολόγιο, με τη σωστή διανομή… το δικό σας!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ | το κάλεσμα

Επειδή η αρχή είναι… το ήμισυ του παντός, εντυπωσιάστε με μοναδικά προσκλητήρια. Παρέχουμε προσκλήσεις απλές και χειροποίητες, για γάμους, βαπτίσεις και εκδηλώσεις. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε σχέδια της εταιρείας Μάστορας κατ΄αποκλειστικότητα για τη Ζάκυνθο.

Όλοι κρατάμε σημειώσεις και όλοι τις μοιραζόμαστε. Το μπλοκ σας είναι ένα ακόμη διαφημιστικό όπλο για να προωθήσετε την επιχείρησή σας και ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία.

Post Card | η κλασική επιλογή

Για τους λάτρεις του κλασικού, οι κάρτες είναι πάντα ιδανικές, για μια ευχή, για μια υπενθύμιση και για μια πρόσκληση. Σχεδιάστε κάρτες με το λογότυπο σας, και "ταξιδέψτε" παντού.

Βιβλία | η ζωή σας

Θέλετε να αποτυπώσετε τις σκέψεις σας και να τις μοιραστείτε; Στο Έντυπο μπορείτε να εκτυπώσετε βιβλία σε μεγάλη ποικιλία τύπων χαρτιού, δεσίματος κ.λπ. Οι γραφίστες μας μπορούν να αναδείξουν με τον καλύτερο δυνατο τρόπο την δουλειά σας.
Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ
ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ

Είμαστε στη διάθεση σας, για να σας προτείνουμε την πιο ιδανική λύση για την δική σας επιχείρηση

Επικοινωνία

Οι γραφίστες μας

Ένας σχεδιαστής οπτικής επικοινωνίας δημιουργεί ένα έργο με βάση τις αξίες της αγοράς –απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο κοινό, ξέρει τις αντιλήψεις των καταναλωτών σχετικά με το χρώμα και πολλά άλλα.

Οι σχεδιαστές εκπαιδεύονται στο σχεδιασμό και την εμπορία του marketing και θέτουν αυτές τις αντιλήψεις στο έντυπο υλικό σας.

Με πιστοποιήσεις

Είναι πολύ σημαντικό, τα έντυπα σας να είναι σωστά μεταφρασμένα, αλλιώς υπάρχει περίπτωση το νόημα να είναι τελείως αλλοιωμένο και να πλήξει την εικόνα της επιχείρησης σας

Το Έντυπο συνεργάζεται με πιστοποιημένους μεταφραστές. Αυτό αφορά όποια γλώσσα κι αν επιλέξετε

Είναι σημαντικό!

Μην ξεχνάτε ότι το Έντυπο, είναι μια εταιρεία πιστοποιημένη. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι πάντα είμαστε υπό έλεγχο!

Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, να ακούσουμε τυχόν παράπονα και να τα διορθώσουμε άμεσα.